Media

Onderstaande onafhankelijke media besteden komende week aandacht aan Vaccinatieschade.

BLCKBX.TV

blckbx is een onafhankelijk, kritisch en integer nieuwsplatform voor vrije denkers met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Onder aanvoering van oprichter en tv-producent Flavio Pasquino wordt gewerkt aan een constante stroom aan maatschappijkritische programma’s die systemische conflicten blootleggen, maar ook oplossingen aanreiken. Het project wordt gefund vanuit Stichting Blckbx, een entiteit zonder winstoogmerk die afhankelijk is van donaties.

Steun BLCKBX.TV

De blauwe tijger

Uitgeverij de blauwe tijger richt zich op het Goede, het Ware en het Schone, de klassieke transcendentalen van het goddelijke. Wie zonder of voorbij de uitersten van onze Europese cultuur wil, zal blind of gek worden.

Alleen wie op zoek gaat naar de Blauwe Tijger is in staat de uitersten te zien, is in staat haar orde te ontwaren en erbij te leven, en is in staat goed en kwaad te herkennen en zich te beschermen.

Ga naar de winkel

Café Weltschmerz

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden. Wij gebruiken burgerjournalistiek als middel voor verandering.

Onze interviewers zijn autonoom dwarsdenkende deskundigen uit een relevante branche. Elke aflevering heeft een ‘hoofdrolspeler’ met een ‘verhaal’, dat wet- en regelgeving raakt en een grote impact heeft op de samenleving.

Steun Café Weltschmerz

Common Sense TV

CommonSenseTV bestaat uit mensen uit alle lagen van de samenleving die vrijwillig, onafhankelijk en oprecht hun best doen om de waarheid te onderzoeken en om de andere kant van het verhaal te laten zien aan het publiek.

Omdat de media het laten liggen en zich tegen het volk hebben gekeerd, voelen wij ons verplicht om op te staan zodat mensen een mening kunnen vormen nadat zij ook de andere kant van het verhaal te hebben gezien of gelezen.

Steun Common Sense TV

De Andere Krant

De Andere Krant en Properganda Vrijheidscommunicatie zijn initiatiefnemers van de Week van de Vaccinatieschade.

De Andere Krant is daadwerkelijk onafhankelijk. We belichten alle thema’s die volgens ons relevant zijn zonder dogma’s of taboes.

We zijn kritisch en staan open voor kritiek. We geven ruim aandacht aan inspirerende en creatieve oplossingen voor de problemen van onze tijd.

Neem nu een abonnement!

 

EZAZ

Ezaz zoekt nieuwe inzichten in actuele thema’s met korte berichten en achtergrondartikelen.

Word lid!

Hart voor Humor

Hart voor Humor is opgericht vanuit het idee dat deze kunstvorm een ode toebrengt aan de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van expressie. De comedians dienen te zeggen wat zij willen zeggen, zonder zich eerst af te vragen wat het publiek vindt; alleen dan kan de show authentiek zijn en zo recht doen aan het publiek: “Het vrije woord verpakt in Humor”

Steun Hart voor Humor

Het andere nieuws

Dé videoverzamelsite voor de nieuwe media – daily updates!

Bezoek de site

Klokkenluiders voor Vrijheid

Klokkenluiders voor vrijheid is de grootste Klokkenluidersgroep op telegram. Begonnen in 2019 op Facebook en toen door de censuur overgegaan naar https://t.me/klokkenluiders Onze filmpjes en berichten worden dagelijks door veel mensen gedeeld op social media en heeft daardoor een bereik van 10 miljoen view per dag.

Volg Klokkenluider op Telegram

LEEF BEWUST

Leef Bewust is in 2012 ontstaan tijdens een diepgaand gesprek aan de eettafel. We zagen wat er in maatschappij gaande was. De stijgende cijfers van mensen met overgewicht, burn-out, depressies, eenzaamheid en psychische problemen. We zagen hoe wij mensen worden voorgelogen en klein gehouden. Dat gaat ons aan het hart.

Jouw gezondheid heeft onze hoogste prioriteit! Als wij jou fitter, stralender en gelukkiger zien, worden wij pas echt blij. Onze missie is om jou te informeren, inspireren en motiveren bij te dragen aan onze missie: ‘Nederland het gezondste land ter wereld maken’! Doe je met ons mee?

LEEF BEWUST

LNN MEDIA

LNN media is een in 2020 vanuit burgerinitiatief ontstaan mediabedrijf, dat zich richt op het ontmaskeren en ontzenuwen van leugenachtige en harteloze praktijken van overheden en hun media. Naast het in het licht zetten van de waarheid zetten zij zich in voor verbinding van vrijheid liefhebbende mensen, groepen en initiatieven, nationaal en internationaal. ‘LNN media, Let’s Make Love Great Again’…

Steun LNN MEDIA

Liefdevol Rebelleren

Liefdevol Rebelleren helpt mensen en lokale initiatieven om de nieuwe vrije wereld te creëren en om oude gecontroleerde systemen af te brekenAls mensen moediger, autonomer, bezielder handelen maakt dat het verschil tussen een gecontroleerde wereld en een mooie fijne vrije wereld.

Ga naar de shop!

Nederlandse Teleartsen Genootschap

Het NTG faciliteert teleconsulting en telemonitoring

Het NTG hanteert en ontwikkelt gespecialiseerde zorgadviezen voor verschillende ziektebeelden.

Wij zijn een vereniging en vormen daardoor een beroepsgroep van artsen van verschillende disciplines met ondersteuning van buitengewone leden zoals apothekers, hulpmiddelenleveranciers, laboratoria, automatiseerders, juristen, etc.

Bezoek de website

 

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken

Vaccineren is een keuze, uw keuze én uw verantwoordelijkheid.

Laat u informeren over vaccineren door de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken.

Meld u aan, word nu lid

Ongehoord Nederland!

Wij brengen uw ongehoorde stem naar Hilversum.

Ongehoord Nederland is dé veelbesproken snelgroeiende omroep in het publieke bestel, die pal staat voor vrije, pluriforme meningen en behoud van Nederlandse cultuur.

Ook zo klaar met steeds dezelfde mening aan talkshows? Kijkt u steeds minder NPO, en bent u ook afgeknapt op de politieke correctheid?

Dan is Ongehoord Nederland er voor u.

Word lid!

Properganda Vrijheidscommunicatie

Properganda Vrijheidscommunicatie en de Andere Krant zijn initiatiefnemers van de Week van de Vaccinatieschade.

Properganda maakt sinds mei 2020 full-time en op vrijwillige basis maatschappijkritische communicatiecampagnes, waaronder ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’, ‘Wij maken ons #hartvoorvrijheid’ en de veel besproken ‘Op 5 mei herdenken we 75 jaar vrijheid’-poster.

Steun Properganda!

Solari Report

Our mission is to provide actionable intelligence to help you live a free and inspired life.

We believe that personal and family wealth is a critical ingredient of individual freedom and community health and well-being.

Visit the Solari report

Stichting VaccinVrij

Soulvability informeert je over deeuitdagingen die er ondanks de misleiding gewoon zijn – de gevaren van vaccins, GGO’s, chemische stoffen in ons voedsel, water en in de lucht, en een constante aanslag op ons bio-energetisch veld door EMS, en geo engineering. Onrust en geweld nemen wereldwijd toe, terwijl de focus ligt op fictieve gevaren en bangmakerij door de massa media.

Word lid

Stichting VaccinVrij

Vaccinvrij is een stichting opgezet voor transparante informatie (met andere woorden: uitspraken die onderbouwd zijn met controleerbare bronnen), en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Of mensen – na volledig geïnformeerd te zijn – wel of niet willen vaccineren is wat ons betreft aan de ouders zelf.

Steun Stichting VaccinVrij!

Stichting Viruswaarheid

De stichting Viruswaarheid zet zich in om zo spoedig mogelijk de rechtsstaat te herstellen en terug te keren naar een democratische samenleving waarin iedere Nederlander ongehinderd van zijn/haar grondrechten gebruik kan maken, waarin de scheiding der staatsmachten hersteld is, media weer wederhoor toepassen en onderzoek gedaan kan worden naar de oorzaken van de autoritaire machtsgreep van het openbaar bestuur.

Steun Stichting Viruswaarheid!